Bättre Brf ?

Här är Bostadsrättens egen förslagslåda där man kan ge sina egna förslag till olika förbättringar inom dagens bostadsrätt

AAbrf.se öppnar nu en lättillgänglig förslagslåda i syfte att identifiera vanligt återkommande fel och skapa kvalitetsförbättringar inom bostadsrätten.

Här kan du ge dina synpunkter på ett fel eller hur en bostadsrättsförenings förvaltning borde kunna bli betydligt bättre än idag.

Du som har drabbats av olika kvalitetsbrister i samband med ett köp eller en försäljning av bostadsrätt får gärna höra av dig med din beskrivning och förslag till förbättringar inom detta område.

Har du kanske andra förslag till förbättringar inom området eller inom fastighetsmarknaden i övrigt? Går det så klart jättebra att kontakta oss. Se mer om hur du kontaktar oss i detta ärende här nedan.

Ge oss förslag på fel och förbättringar inom förvaltning av bostadsrättsföreningar!

Här kan du ge dina egna synpunkter på hur du skulle vilja att ett bra förvaltningsstöd till en bostadsrättsförening skulle vara utformat och förslag till hur en förvaltare skulle kunna bli bättre. Vi tar in dina förslag och kommer sedan att presentera dem för branschen och regeringen med flera i syfte att skapa förbättringar eller att ta fram helt nya tjänster som hjälper er att få en mer attraktiv och trygg bostadsrättsförening

Ge oss förslag på fel och förbättringar inom området köpa eller sälja bostadsrätt!

Det gäller även dig som vill köpa en attraktiv bostadsrätt och vill ge förslag på hur man ska bli bättre på att hjälpa dig i bostadsrättsköpet, så berätta gärna om dina förslag.

Vi vill ha in alla förslag till uppkomna fel och förslag till förbättringar inom bostadsrätten så vi kan presentera dem för de som kan fatta beslut om att göra så att dessa FEL istället blir till FÖRBÄTTRINGAR både för er som sitter i styrelser och för er som är involverade i bostadsrättsföreningar som till exempel fastighetsmäklare, förvaltare, köpare/konsumenter och banker.

Kontakta oss i detta ärende på detta sätt!

Vi är inte intresserade av vem du är eller vem som har gjort fel. Så du får gärna utelämna vem du är och vem det är som har skapat grunden för att ett visst fel har uppkommit.

Beskriver du ett FEL inom bostadsrätten så kommer vi inte att spara eller visa ditt mail / din e-postadress, om du inte vill att vi (efter bästa förmåga) ska besvara din fråga? Alla inkommande mail som handlar om beskrivningar av fel raderas automatiskt inom 1 månad efter inkomstdagen.

Vid förslag till FÖRBÄTTRINGAR inom bostadsrätten så sparar vi ditt mail / din e-postadress, i de fall, där vi vill veta lite mer?

Kontakta oss i detta ärende så här: Klicka på länken nedan under detta stycke som leder dig till kontaktsidan eller gå till Kontakt via menyn. Ändra den förvalda rubriktexten från Fråga om AAbrf.se och skriv där istället: För en bättre bostadsrätt.

Eller kontakta oss för en bättre bostadsrätt på: info@fastitia.se

Klicka här! För att ge dina förslag till förbättringar inom området bostadsrätt