Nyhetsbrev 3: 2018 AAbrf.se en bra tjänst även vid nyproduktion av bostadsrätt

AAbrf.se är en helt ny tjänst även för fastighetsägare, bostadsutvecklare & byggherrar som ska sälja sina bostadsrättsobjekt idag. Då den hjälper er att utvärdera och analysera den bildade bostadsrättsföreningen, innan ni startar ett projekt och upprättar marknadsföringen eller innan ett övertagande av den köpande styrelsen sker.

Bostadsutvecklare och byggherrar som planerar eller har pågående eller klara bostadsrättsprojekt kan även använda denna nya tjänst för planering och justering inför en marknadsföring och försäljning av projektets alla bostadsrätter. Tjänsten bygger på lång erfarenhet och god kunskap om bostadsrättsföreningens och bostadsrättsköparens värdeskapande process och skapar en mycket bra insikt för både medlemmar och köpare om hur man efter ett köp av en bostadsrätt får bli en del av en riktigt attraktiv och professionell bostadsrättsförening med en hållbar och bra värdeutveckling på den egna bostadsrätten framöver.

Testa denna unika analysfunktion på AAbrf.se och se hur en bostadsrättsförening kan och bör utformas på bästa sätt. AAbrf.se är en utmärkt tjänst för både utbildning av styrelseledamöter och verksamhetsutveckling i bostadsrättsföreningar samt även för kvalitets & hållbarhetsmärkning av bostadsrättsföreningar.

Se mer här

 

Kontakta oss på Fastitia för mer information